Salakoodin palauttaminen

Jos unohdat salakoodin, voit palauttaa sen laitteessa tai My Kaspersky -sivustolla.

Jos laite ei ole muodostanut verkkoyhteyttä, voit palauttaa salakoodin vain My Kaspersky -sivustolla.

Palauta salakoodi laitteessa seuraavasti:

Tämä salaisen koodin palautusvaihtoehto on käytettävissä vain, jos laitettasi ei ole lukittu järjestelmälukituksella.

1. Kun sinua pyydetään antamaan salakoodi, napauta Olen unohtanut koodin.
  2. Anna My Kaspersky -tilin salasana.
  3. Napauta Palauta salakoodi.
  4. Anna uusi salakoodi.
  5. Vahvista uusi salakoodi.

Uusi salakoodi otetaan käyttöön.

Palauta salakoodi My Kaspersky -sivustolla seuraavasti:

1. Avaa My Kaspersky millä tahansa laitteella.
  2. Kirjaudu My Kasperskyyn samalla tilillä, jota käytit ominaisuuden asetusten määrittämiseen.
  3. Siirry Laitteet-osioon.

Napsauta sen mobiililaitteen paneelia, jota haluat hallita etäsijainnista.

4. Napsauta Palautuskoodi-välilehdessä Hanki koodi -painiketta.

Palautuskoodi näkyy sivustolla.

5. Anna palautuskoodi laitteen Kaspersky-sovelluksessa.
  6. Napauta Palauta salakoodi.
  7. Anna uusi salakoodi.
  8. Vahvista uusi salakoodi.

Uusi salakoodi otetaan käyttöön.